Detail

Sortimo opruster med nye salgs- og servicekapaciteter

Sortimo, der er markedsledende leverandør af mobile transportsystemer, har på det seneste udvidet organisationen med fem nye medarbejdere, som bl.a. får til opgave at udbygge og styrke virksomhedens service og support i Danmark og Sverige. I løbet af de seneste tre år er Sortimos stab vokset fra 35 til 55 medarbejdere i hele Norden, hvor kombinationen af solid rådgivning og intelligente løsninger i stigende grad efterspørges blandt kunderne.

Sortimo, der er Europas førende leverandør af mobile transportsystemer, har gennem de seneste måneder styrket organisationen med tilgangen af en række nye medarbejdere. Nyansættelserne har bl.a. til formål at styrke og videreudvikle Greve-virksomhedens salgs- og servicekapaciteter.

Fast- og freelance-ansatte i flere funktioner
De i alt fem nyansættelser har fundet sted fra august 2015 og frem til starten af 2016. D. 1. september 2015 kunne Sortimo således byde tidligere SAS-medarbejder Carina Carlsen (42) velkommen som salgssupporter.

D. 4. januar 2016 tiltrådte salgskonsulent Claus Larsen (49) ligeledes som salgssupporter. Han har en fortid som lagerchef hos CR Laurence og har ligeledes været ansat hos Sanistål. Claus har fået selskab af salgskonsulent Casper Røjen Bach, der udover en fortid hos Antalis også har været beskæftiget som salgskonsulent hos Sortimo.

Derudover har Sortimo ansat Birger Elmedal (45) som ny on-site-montør. Birger kommer fra en stilling som værkstedsleder og har desuden arbejdet som montør i Norge. Desuden har Sortimo konsekvent 12-15 vikarer og freelance-ansatte beskæftiget med div. montage-opgaver i virksomhedens værksted.

Styrket organisation i hele Skandinavien
Også i resten af Norden oplever Sortimo en tilgang af nye ansigter. Således har virksomhedens svenske afdeling netop kunnet hilse en ny salgssupporter velkommen, ligesom man i Norge er fuldt beskæftiget med at rekruttere nyt personale.

- I løbet af de seneste tre år har vi vækstet fra 35 til 55 medarbejdere i hele Norden. Vi mærker en voksende efterspørgsel på intelligente mobile transportløsninger, der kan tilpasses brugerens individuelle behov. Og der er ingen tvivl om, at kombinationen af solid rådgivning og fleksible løsninger er efterspurgt, ikke blot blandt danske kunder men på hele det nordiske marked, fortæller adm. direktør Michael Pettersson om oprustningen.

- Med tilgangen af de nye medarbejdere er vi sikre på at kunne holde os på forkant med vores kunders behov og hele tiden møde dem med det samme høje service- og supportniveau, som de i forvejen kender os for, konkluderer han afslutningsvis.

For yderligere information, kontakt:
Michael Pettersson | Adm. direktør, Sortimo A/S | T +45 2085 3406 |
E-mail: mpettersson@sortimo.dk

For yderligere billedmateriale og koordinering af interviews, kontakt:
Anja Pedersen | Senior rådgiver, Perfekta PR | T +45 3131 4852 | E-mail: anja@perfektapr.dk

Birger Elmedal
Carina Carlsen
Casper Rcentjen Bach
Claus Larsen
Michael Pettersson

FLERE INFORMATIONER

Læs mere!