Detail

Oplev den nye Sortimo RefillApp på verdens førende messe for erhvervsbiler

Sortimo International GmbH, der er Europas førende leverandør af varebilindretning, har sammen med Mercedes-Benz Vans og fischer Group udviklet en ny platform til mobile ydelser til erhvervsbiler. Med ”Mobile Material Service” får sælgere, fleet managere og planlæggere således et innovativt materiale- og flådestyringssystem, der effektiviserer arbejdsdagen. Løsningen kan opleves i detaljer d. 22.-29. september på IAA Commercial Vehicle Trade Fair, der er verdens mest betydningsfulde messe for erhvervsbiler.

Forud for IAA Commercial Vehicle Trade Fair, der er verdens førende messe for erhvervsbiler, har varebilindretningsleverandøren Sortimo sammen med Fisher og Mercedes-Benz Vans ”taget forskud” på en verdensnyhed. På Mercedes-Benz ”Van Innovation Campus” d. 7. september fejrede de tre partnere således den nye komplette cloud-baserede ”Mobile Material Service”, der er et effektiviserende materiale- og flådestyringssystem.

Nem genbestilling, levering og lokalisering
- ”Mobile Material Service” indeholder en lang række brugerspecifikke løsninger, der letter hverdagen for flere faggrupper. Således kan sælgere anvende Sortimo RefillApp til at genbestille forbrugsvarer, ligesom kurerfirmaer kan bruge Mercedes-Benz Delivery App til levering af bestilte forbrugsvarer direkte ind i bilen – nøglefrit. Det forklarer adm. direktør i Sortimo Michael Pettersson, der glæder sig til at fremvise den nye Sortimo RefillApp på IAA. Han fortsætter:

- For chauffører og sælgere leverer Mercedes-Benz Driver App oplysninger om status på den aktuelle bil. Sidst men ikke mindst kan fleet managers og ledere drage fordel af Mercedes-Benz Fleet Manager Portal til lokalisering af bilen samt sporing af en ordre. Alt i alt sikrer “Mobile Material Service” en effektiv implementering af virksomhedens flåde, forbedrer sælgernes arbejdsdag samt optimerer planlæggernes forsyningsprocesser.

Sådan fortæller Michael Pettersson om ”Mobile Material Service”, som der bliver rig mulighed for at teste på IAA Commercial Vehicle Trade Fair, der løber af stablen d. 22.-29. september i Hannover i Tyskland. Løsningen kan nemlig opleves både på Sortimos stand (hal 13, stad C40) og Mercedes-Benz Vans stand (hal 14-15, stand C02) på en ombygget Mercedes-Benz Vito.

Sparer op til 140 minutter om ugen
Udgangspunktet for løsningen er en Mercedes-Benz Vito med et integreret reolsystem fra en Sortimo HD-varebil, der er udstyret med Near-Field-Communication-mærker (NFC-mærker) samt forbrugsvarer fra fischer. Gennem NFC-mærker kan brugeren få adgang til oplysninger om status på opfyldning af varebilens reolsystem, kasser og BOXXe på smartphone eller tablet.

Brugerne kan derefter genbestille de nødvendige varer direkte via Sortimo RefillApp og angive placeringen af bilen som leveringssted. Leveringen udføres natten over og sættes direkte ind i bilen. Planlæggeren kan finde servicebilen i Delivery App via GPS og kan desuden åbne og lukke bilen ved hjælp af app’en. Ligeledes gør Mercedes-Benz Driver App det muligt for teknikeren altid at kontrollere bilens status, ligesom han f.eks. kan tjekke sin bils placering eller få vist, om dørene er lukkede.

- Indførelsen af ordredata i Mercedes-Benz Fleet Manager Portal er den perfekte hjælp til fleet manageren eller lederen, der kan gøre brug af den til hele virksomhedens flåde.
Et pilotprojekt viser, at der kan spares op mod 140 minutter om ugen per servicebil. Med ”Mobile Material Service” kan der med andre ord spares dyrebar tid i forbindelse med bestilling og genopfyldning samt spontane køb af materialer, afslutter Michael Pettersson.

Se video om løsningen her: http://bit.ly/2cFpAqQ

For yderligere information, kontakt:
Michael Pettersson | Adm. direktør, Sortimo A/S | T +45 43 55 22 22 |
E-mail: mpettersson@sortimo.dk

For yderligere billedmateriale og koordinering af interviews, kontakt:
Anja Pedersen | Seniorrådgiver, Perfekta PR | T +45 3131 4852 | E-mail: anja@perfektapr.dk

Oplev den nye Sortimo RefillApp på verdens førende messe for erhvervsbiler

FLERE INFORMATIONER

Læs mere!