Detail

Lokal bilindretning hitter blandt håndværkerne

Faste, nære relationer til mennesker, der møder én i øjenhøjde, har afgørende betydning, når håndværkere investerer i bilindretning. Derfor prioriteres forhandlernetværket højt hos Sortimo, der som Europas førende bilindretningsleverandør står stærkt lokalt forankret over hele Norden.

Hvilken bilindretning skal jeg investere i for at få så effektiv og sikker en arbejdsdag som muligt de næste mange år? Dét er et spørgsmål, som tusindvis af håndværkere landet over hver dag stiller sig selv i forbindelse med investering i nye varebiler. Og i langt de fleste tilfælde findes svaret hos en forhandler i lokalområdet – enten den samme, som leverer bilen, eller én der ligger umiddelbart i nærheden.

Det handler om professionel tillid
- Den faste, nære relation til mennesker, der møder én i øjenhøjde og kender firmaets historik, ønsker og særlige behov, lægger håndværkerne stor vægt på. For den enkelte handler det ikke kun om at spare tid, besvær og kørsel i forbindelse med bilindretningen.

Det handler i høj grad også om at få løsningerne leveret fra én, som man kender og ved, at man kan stole på.Det fortæller adm. direktør Michael Pettersson fra Sortimo, der er Europas førende leverandør af bilindretning og mobile transportsystemer. Alle Sortimos løsninger fremstilles i Zusmarshausen i Tyskland, og virksomheden samarbejder tæt med et omfattende forhandlernetværk i hele Europa.

Alene i Danmark har Sortimo 17 forhandlere fordelt ud over landet, og ser man på hele Norden, er Sortimo den bilindretningsleverandør, der er stærkest lokalt repræsenteret hos forhandlerne. Det er der en helt bestemt grund til, fortæller Michael Pettersson:

- Bilindretning handler grundlæggende om, at du som professionel skal kunne stole på, at løsningerne yder det, som du har brug for. Det gælder både sikkerhed, intelligent pladsoptimering, holdbarheden og effektiviteten i arbejdsdagen. Derfor er det vigtigt, at den, der står for at indrette bilen, er professionel og har en solid lokal forankring, så vedkommende kender din forretning i dybden.

Kvalitet i alle led
For at sikre tilstrækkelig kvalitet i såvel anbefalinger, rådgivning og service som selve montagen af bilindretningen stiller Sortimo en række krav til de forhandlere, som virksomheden samarbejder med.

Det betyder bl.a., at forhandlerne har demobil og showroom til rådighed, der viser 1:1, hvordan håndværkeren kan optimere specialindretningen og øge pladsudnyttelsen med Sortimos løsninger. Derudover er forhandlerne uddannet i at montere de mange fleksible systemer og det omfattende specialtilbehør korrekt i de forskellige varebilsmodeller. Michael Pettersson uddyber:

- Vi samarbejder med lokale forhandlere, der leverer kvalitet lige fra den indledende individuelle rådgivning til den afsluttende levering af bilen. Det er kundernes garanti for, at de er i sikre og professionelle hænder, når de træder ind ad døren til en Sortimo-forhandler.

Se hele listen over Sortimos danske forhandlernetværk her:
www.sortimo.dk/service-kontakt/kontaktoplysninger/

For yderligere information, kontakt:
Michael Pettersson | Adm. direktør, Sortimo A/S | T +45 43 55 22 22 |
E-mail: mpettersson@sortimo.dk

For yderligere billedmateriale og koordinering af interviews, kontakt:
Anja Pedersen | Seniorrådgiver, Perfekta PR | T +45 3131 4852 | E-mail: anja@perfektapr.dk 

Billedtekst til medsendt materiale:
Billede 1: Stemningsbillede af showroom med varebilindretning fra Sortimo
Billede 2: Stemningsbillede af showroom med varebilindretning fra Sortimo 
Billede 3: Stemningsbillede af showroom med varebilindretning fra Sortimo

FLERE INFORMATIONER

Læs mere!