Detail

Fleksibel fragt lige fra hylden

Med Sortimos nye hyldesystem FlexRack er alt fra mindre pakker til pladskrævende emner sikret en fleksibel, stabil og driftsreduceret transport, når varebilen er på farten. Det pladsbesparende system rummer uanede kombinationsmuligheder og er både ekstremt stærkt og let takket være dets høje bestanddel af fiberkomposit.

Sikker godstransport kræver stabil, pålidelig og robust bilindretning. Derfor har Sortimo, der er Europas førende leverandør af mobile transportsystemer, lanceret det innovative hyldesystem FlexRack. Med FlexRack får varebilbrugeren en sikker, effektiv og ikke mindst fleksibel transport af alt fra mindre pakker til pladskrævende emner.

Foldbart system giver pladsbesparelser
- Systemet giver overblik over varebilen såvel som håndteringen af lasten og kan både tilpasses den enkelte bilmodel samt brugerens individuelle behov. De foldbare hylder sikrer samtidig optimal pladsudnyttelse i varerummet samt opbevaring af både småt og pladskrævende gods, når varebilen er på farten. Hyldesystemet er specialdesignet ud fra vores erfaring med de krav, som kurer-, ekspres- og pakkedistribution stiller til deres bilindretning, fortæller Sortimos adm. direktør Michael Pettersson om FlexRack.

Med en bæreevne på 120 kg pr. hylde er det muligt at transportere alt fra store og lange til mindre pakker. Hylderne kan justeres mod bilens inderside i højden og i hældningsvinklen, hvilket giver en fleksibel og pladsbesparende tilpasning af lasten. Lastsikringssystemet ProSafe, som er en integreret del af FlexRack, giver desuden mulighed for at fastgøre lasten både lodret og vandret for at undgå skader.

Får sin styrke fra fiberkomposit
Det innovative system er fremstillet med en høj procentdel fiberkompositmateriale, der giver det en ekstrem styrke uden at øge dets vægt. Fiberkompositmateriale anvendes hyppigt i bilindustrien, bl.a. i forbindelse med innovative varevognstyper, sportsvognsindustri mv. På den måde indfries de skrappeste krav til godstransport, samtidig med at driftsudgifterne holdes nede takket være det reducerede tids- og brændstofforbrug.

Læs mere om Flexrack her: www.sortimo.dk/service-kontakt/kataloger/

For yderligere information, kontakt:
Michael Pettersson | Adm. direktør, Sortimo A/S | T +45 2085 3406 |
E-mail: mpettersson@sortimo.dk

For yderligere billedmateriale og koordinering af interviews, kontakt:
Anja Pedersen | Seniorrådgiver, Perfekta PR | T +45 3131 4852 | E-mail: anja@perfektapr.dk

Billedtekst til medsendt materiale:
Billede 1: Flexrack hyldesystem

Fleksibel fragt lige fra hylden

FLERE INFORMATIONER

Læs mere!