Detail

Den lette vej til den tungeste transport

Det stiller krav til varebilens indretning, når tungt transportgods skal fragtes uden risiko for ødelagt materiel og nedsat sikkerhed i førerkabinen. Med bilindretningssystemet Sortimo HD er selv det tungeste grej og de største genstande sikret en stabil, fleksibel og frem for alt robust opbevaring under transporten. Der er uanede kombinations- og anvendelsesmuligheder i komponenterne, som får deres ekstreme styrke og letvægt fra den høje bestanddel af fiberkomposit.      

Sikker transport af det helt tunge gods, kemikalier, værktøj og grej stiller ekstra høje krav til varebilens indretning. Er reoler, hylder og skuffer ikke tilpas robuste, er der risiko for, at de bliver ødelagt eller smadret under kørslen. Det kan være dyre skader at få udbedret, ligesom brudstykker og løse genstande i varerummet kan være til fare for personerne i førerkabinen – f.eks. hvis man pludselig skal bremse hårdt op. 

Består overvejende af kompositmateriale

Derfor står Sortimo, der er Europas førende leverandør af mobile transportsystemer, nu klar med Sortimo HD – bilindretningen til arbejdsrutinerne i en hård hverdag. Med Sortimo HD er selv det tungeste gods og de største genstande såsom store maskiner, reservedele til entreprenørmaskiner eller lastbiler, hydraulikolie mv. sikret en både stabil og praktisk opbevaring under transporten til bygge- og arbejdspladsen. 

- Vi har lanceret Sortimo HD, der står for Heavy Duty, som et svar på den problemstilling, at nogle typer gods kræver ekstra stærke løsninger, forklarer Michael Petterson, der er adm. direktør hos Sortimo og fortsætter:       

- Sortimo HD er den ideelle løsning til varebilens hårde drenge og seje piger! Systemet er fremstillet med en høj procentdel fiber-kompositmateriale, der giver det en ekstrem styrke uden at øge dets vægt. Fiber-kompositmateriale anvendes hyppigt i bilindustrien, bl.a. i forbindelse med innovative varevognstyper, sportsvognsindustri, udvikling af Formel 1 mv. Du får med andre ord en indretningsløsning, der indfrier de skrappeste krav til godstransport og samtidig holder dine driftsudgifter nede takket være de besparelser, som du henter pga. reduceret tids- og brændstofforbrug.  

Uanede anvendelsesmuligheder

Med sin meget høje belastningsevne er Sortimo HD velegnet til opbevaring og transport af tungt udstyr og værktøj, der samtidig er sikret i tilfælde af ulykker eller opbremsninger. Derudover er det fuldstændigt integrérbart med Sortimos øvrige indretningskomponenter, skuffer, bokse mv. og kan derfor tilpasses ethvert behov og enhver bilmodel.  

- Der er uanede anvendelsesmuligheder i Sortimo HD, som kan anvendes individuelt på grund af det omfangsrige tilbehør. F.eks. kan systemet kombineres med storrumsskuffer eller hylder med en belastningsevne på op til 120 kg, ligesom det tillader hylde-bredder på op til 2 meter uden yderligere mellemelementer – en løsning med gode besparelsesmuligheder, fordi den tillader udeladelse af mellemliggende elementer, ekstra afstivninger mv., påpeger Michael Petterson. 

Robust og sikker 

Transport af værktøj og materialer kan være hård kost for en varevogn, der ofte må lægge varerum til alt fra skarpe redskaber til krasse kemikalier. Det robuste system er derfor ekstremt stød- og ridsefast og er med sit mørke design og sin glatte, smudsafvisende overflade nem at rengøre og vedligeholde. Kompositdelene er desuden særdeles modstandsdygtige over for olie, benzin, lud og andre kemikalier. Og ligesom Sortimos øvrige løsninger kontrolleres Sortimo HD desuden regelmæssigt i crash- og kvalitetstests, hvilket minimerer skadesrisikoen ved hårde opbremsninger.

For yderligere information, kontakt:

Michael Petterson | Adm. direktør, Sortimo A/S | T +45 2085 3406 |
E-mail: mpettersson@sortimo.dk

For yderligere billedmateriale og koordinering af interviews, kontakt:
Anja Pedersen | Seniorrådgiver, Perfekta PR | T +45 3131 4852 | E-mail: anja@perfektapr.dk  

FLERE INFORMATIONER

Læs mere!