Filosofi

Direktør Klaus Emler og Reinhold Braun om virksomheden Sortimos filosofi:

At opfylde fremtidens krav allerede i dag...

...er kravet til vores succesrige svabiske tænketank. Hele Sortimos produktsortiment produceres på vores hovedkontor i Zusmarshausen af ca. 700 medarbejdere. Vores innovationer sendes til hele verden fra dette ene produktionssted i garanteret bedste kvalitet.

På trods af den globale markedsorientering er vi stolte over hjembyen Zusmarshausen. Den bringer nemlig afgørende fordele med sig: Produktionsforløbene er slanke og vores fagfolk er højt kvalificerede. Takket været de korte afstande kan vi optimere vores produkter konstant og garanterer en uafbrudt informationsstrøm. Den skabte ekspertise sørger for, at de innovationer og systemløsninger, der er opstået her, ikke kan kopieres - især ikke deres "Made in Germany"-kvalitet.

Alle produktlinjer fra Sortimo bærer TÜV-seglet for afprøvet kvalitet og har bestået crashtest.

Vi ønsker ikke kun at generere kunder - vi vil have fans. Det giver vi alt for! 

Derfor producerer vi ikke kun bilindretninger, men udvikler løsninger til intelligent mobilitet. Vores kunde skal ikke kun bruge vores produkter, men mærke merværdien hver dag og blive til en Sortimo-fan. For at opnå dette udvider vi konstant vores produktsortiment, tilbyder et stort udvalg af tilbehør og opfinder mere og mere intelligente udvidelser til vores indretninger.

Innovationskraft er vores stærke side og vores motor, med hvilken vi har arbejdet os op til en fast plads i branchen som markeds- og teknologiførende virksomhed. Vores eksperter i forskning og udvikling af nye teknologiske løsninger sikrer, at produkterne fra Sortimo altid er et skridt foran markedets behov. De valgte materialer svarer til det sidste nye udviklingsniveau og er ekstremt slidstærke og holdbare. En gennemtænkt ergonomi og den bedste passive sikkerhed er yderligere faktorer, der kendetegner vores produkter i det hårde, daglige arbejde.

Med et sammenhængende net af egne afdelinger og stationer i Tyskland og 9 internationale datterselskaber, er vi altid helt tæt på vores kunder og kan til enhver tid hurtigt og præcist opfylde deres krav og ønsker.

Oplev de aktuelle innovationer og fremtidens ideer ...

Din Sortimo ledelse