Legal Notice

OM HJEMMESIDEN

Udgivet af:

Sortimo A/S
CVR: 16 82 19 77
Greve Main 24
2670 Greve
Danmark
Telefon: +45 43 55 22 22 

E-Mail:  info@sortimo.dk 

Virksomhedsledelse
Michael Pettersson

 

Bemærk venligst: 

Indholdet på denne hjemmeside er beskyttet af copyright. Gengivelse af informationer eller data, især brug af tekster, tekstdele eller billeder kræver, med mindre andet udtrykkeligt er angivet, et forudgående samtykke fra Sortimo International GmbH eller Sortimo Speedwave GmbH.

Sortimo.dk tager forbehold for tastefejl, prisændringer og ændringer som følge af tekniske fremskridt. Disse forbehold er ligeledes gældende i forhold til samtlige reklamematerialer og publikationer, som brochure, kampagneaviser, flyer m.v., som findes og kan downloades på denne hjemmeside. Informationerne på Sortimo.dk kan indeholde tekniske fejl eller typografiske fejl. Informationen på hjemmesiden kan ændres uden varsel.

Sortimo kan vælge at linke fra denne hjemmeside til forskellige hjemmesider tilhørende tredjepart for at give yderligere værdi til dem, der besøger denne side. Når der linkes til sådanne tredjeparts-sider, skal du gennemlæse og anerkende den pågældende hjemmesides betingelser for anvendelse, før du anvender siden. Du er også indforstået med, at selvom tredjeparten skulle være knyttet til Sortimo, har Sortimo ingen kontrol over disse linkede sider og kan ikke påtage sig noget ansvar for materiale, der tilvejebringes eller offentliggøres på sådanne tredjeparts-sider. Alle link til andre sider er udelukkende angivet som en ekstra service til hjemmesidens brugere.