Allrounderen - Bilindretningen til en professionel fremtoning

Globelyst sørger for orden i bilen. Bilindretningen med meget ekstraudstyr og nye funktioner hjælper med at reducere søgetiden og at arbejde effektivt - i enhver branche. Sortimo sørger med Globelyst for højeste kvalitet med den særlige materialekombination af højstyrkestål, aluminium og robuste kunststofmaterialer.

Produkthighlights

Velkendt Sortimo kvalitet

Den særlige materialekombination af højstyrkestål, aluminium og robuste kunststofmaterialer sørger for højeste kvalitet. Alle skuffer og hylder af meget stærke stålplader er pulverlakeret for at sikre en varig korrosionsbeskyttelse. MADE IN GERMANY!

Crashtestet

Med Globelyst bilindretningen gennemfører vi regelmæssige crashtest og kvalitetskontroller. For kun det, der klarer testen i praksis, er godt nok til vores kunder.

Stort udvalg af tilbehør

Med det omfangsrige tilbehørsprogram fra Sortimo er der ingen kundeønsker, der ikke bliver opfyldt. Tilpas din bilindretning til dine behov.

Individualitet

Globelyst bilindretning imponerer med individualitet og fleksibilitet. Bilindretningen kan tilpasses kundens behov og individuelle ønsker. Globelyst er bilindretningen, hvor enkeltdele frit kan kombineres.

Den perfekte løsning til enhver udfordring

Velkendt kvalitet – Crashtestet – Stort udvalg af tilbehør

Rørbakke

Rørbakken er særdeles velegnet til sikring af rør eller stænger. Klappen gør på- og aflæsning legende let.

S-BOXXe

Samtlige smådele opbevares hurtigt og nemt i de praktiske bokse med udtrækningsskuffer og gennemsigtig plast.

Reoler og hylder

Pladsen i bilen udnyttes til sidste vinkel med reoler og hylder og giver sikkerhed og orden for chaufføren og lasten.

T-BOXXE OG L-BOXXE

De mobile plast BOXXe, der kan inddeles på mange forskellige måder, gør det let at sortere og opbevare små komponenter. De skaber orden og overblik i en travl hverdag.

L-BOXX ARBEJDSBORD

L-BOXX arbejdsbord er det ideelle supplement til Globelyst bilindretning. Det kan anvendes som både arbejdsplads, opbevaringsrum og transportmiddel til værktøj og smådele, der bruges ofte.

Liftklap

Liftklappen giver mulighed for at opbevare store og omfangsrige genstande, som spande og kasser. Så bliver alt på sin plads under kørslen.

ALT INDEN FOR RÆKKEVIDDE

Omfangsrigt tilbehør fastgøres uden problemer på den perforerede systemvæg af aluminium. Dette sikrer, at værktøj og forskellige hjælpemidler altid er let tilgængelige.

SIKKER FASTSURRING

Omfangsrigt gods, som for eksempel en stige, fastgøres nemt på bilindretningen takket være det integrerede ProSafe system.

Downloads

Relevante filer for dette emne.

Globelyst

32 MB

Download

ORIGINAL TILBEHØR

8 MB

Download

Kampagneavis

6 MB

Download

SALG OG DISTRIBUTION

Sortimo er lige i nærheden

Kontakt din lokale Sortimo forhandler. Vi glæder os til at høre fra dig!


Kontaktoplysninger