8 grunde til at vælge Sortimo

Hvorfor vælge en Sortimo bilindretning?

Vi har svaret og giver dig otte afgørende argumenter.

TIDSBESPARELSE

Glemt værktøj, beskadigede ting og usorterede smådele hører fortiden til med en Sortimo bilindretning. Med hjælpemidler til at holde orden på dine ting sparer du op til en time dagligt på besværlig søgning og udbedring af transportskader. Så har du mere tid til kunderne, familien og vennerne.

LAST- OG PASSAGERSIKRING

Sortimo bilindretninger sikrer din last i tilfælde af ulykker eller opbremsninger. Desuden er lastsikringsanordninger hos Sortimo standardudstyr for at gøre det så nemt som muligt for dig at fastsurre dine ting. Vi forærer dig ikke kun tid, men også sikkerhed for dine ting og frem for alt, for dit liv.

KVALITET

Bilindretninger fra Sortimo har en lang levetid, er robuste, afprøvede og bæredygtige. Kvaliteten kontrolleres regelmæssigt i crash- og kvalitetstest og bekræftes og certificeres af uafhængige eksperter.

LETVÆGTSKONSTRUKTION

Materialeblandingen i Sortimo bilindretninger garanterer udover en meget høj belastningsevne, også en langvarig bestandighed og en lav egenvægt. Den konsekvente letvægtskonstruktion giver mulighed for at medbringe mere last. Du sparer ekstra køreture og brændstof og får mere tid, som samlet set er en fordel for pengepungen.

OMKOSTNINGSBESPARELSE

Investeringen i en bilindretning sparer på længere sigt omkostninger. Dette skyldes for det første tids- og omkostningsbesparelsen på grund af, at arbejdet er organiseret og dermed effektivt, og for det andet mulighed for at medbringe mere last.

Fleksibilitet

Alle biler kan indrettes efter dine individuelle behov. Du behøver ikke holde dig til nogen standarder. Med Sortimo L-BOXX-familien kan du ordne dit værktøj og dine materialer perfekt og læsse dem på og af efter behov

Innovation

Vi udvikler fremtidsorienteret teknologi. Med Sortimo har du altid de sidste nye udviklinger på markedet som hjælpemidler i din bil.

Professionalisme

Med en bilindretning er du og dit værktøj sorteret og organiseret - så giver du sammen med din faglige viden kunden et perfekt indtryk.