Bilindretningsløsninger

Orden er nøgleordet, som det professionelle daglige arbejde allerede begynder med i bilen. Hvert kilo unødig last koster brændstof og hver tur, der skal køres to gange, tager tid. Orden med Sortimo bilindretninger til erhvervskøretøjer skaber betydeligt mere effektivitet og dermed en bedre økonomi. Brugeren oplever, at det daglige arbejde bliver betydeligt nemmere med enkel organisation og et godt overblik over værktøj og materialer i bilen.

Sortimo tilbyder forskellige muligheder til forskellige biltyper og brancher. Med vores bilindretninger har vi sikkert også den perfekte løsning til dig.

OVERBLIK OVER SORTIMOS BILINDRETNINGER

Globelyst


Bilindretningen Sortimo Globelyst skaber orden i bilen. Sortimo Globelyst sørger for højeste kvalitet med den særlige materialesammensætning af meget stærke stålplader, let aluminium og robuste plastmaterialer.

LÆS MERE

WorkMo


WorkMo står for Work Mobility. WorkMo er et multifunktionelt system, der kan anvendes som værkstedsvogn, arbejdsbænk, transportsystem og værkstedsindretning. WorkMo er hurtig og meget nem at opstille - hvor, når og hvordan du ønsker det.

LÆS MERE