Bilindretningsløsninger

Orden er nøgleordet, som det professionelle daglige arbejde allerede begynder med i bilen. Hvert kilo unødig last koster brændstof og hver tur, der skal køres to gange, tager tid. Orden med Sortimo bilindretninger til erhvervskøretøjer skaber betydeligt mere effektivitet og dermed en bedre økonomi. Brugeren oplever, at det daglige arbejde bliver betydeligt nemmere med enkel organisation og et godt overblik over værktøj og materialer i bilen.

Sortimo tilbyder forskellige muligheder til forskellige biltyper og brancher. Med vores bilindretninger har vi sikkert også den perfekte løsning til dig.

OVERBLIK OVER SORTIMOS BILINDRETNINGER

Globelyst


Bilindretningen Sortimo Globelyst skaber orden i bilen. Sortimo Globelyst sørger for højeste kvalitet med den særlige materialesammensætning af meget stærke stålplader, let aluminium og robuste plastmaterialer.

LÆS MERE

Sortimo HD


Sortimo HD har en ekstrem belastningsevne fordi komponenterne overvejende består af kompositmateriale. Sortimo HD er meget let, nem at rengøre og har en ekstrem robust, uimodtagelig og ridsefast glat overflade.

LÆS MERE

WorkMo


WorkMo står for Work Mobility. WorkMo er et multifunktionelt system, der kan anvendes som værkstedsvogn, arbejdsbænk, transportsystem og værkstedsindretning. WorkMo er hurtig og meget nem at opstille - hvor, når og hvordan du ønsker det.

LÆS MERE

simpleco Mini


Med bilindretningen simpleco Mini kan lastrummet i en lille transporter fortsat anvendes til omfangsrig last, fordi denne variant hænges i den lille transporters loft.

LÆS MERE

simpleco by Sortimo


Bilindretningen simpleco by Sortimo er nem at montere i bilens bund. Denne variant sælges under navnet FÖRCH VAROMOBIL. DO-IT-YOURSELF til en fordelagtig pris!

LÆS MERE