Anvendelsesområder

Sortimo produktsortimentet kan anvendes må mange forskellige måder efter kundens ønske.
For at gøre det nemmere for dig at søge efter et passende Sortimo produkt, finder du her de mange forskellige anvendelsesområder sammen med Sortimo produktsortimentet.

FORDELE

Bokse og kufferter kan placeres sikkert i bilindretningen under transport og er klar til bruge ved ankomst på arbejdsstedet. Det er mobil orden! Du har overblikket - det efterlader et godt indtryk hos din kunde.

Vores bokse og kufferter kan integreres i Sortimo bilindretning: Globelyst, CarMo eller simpleco til små varevogne. Med Sortimos mobile systemer vil du som  elektriker, tømrer, blikkenslager, kølemontør - ja, uanset branche føle dig godt forberedt til at imødekomme din kundes ønske om hurtig assistance.

Luk

FORDELE

Sortimo bilindretning Globelyst tager højde for sikker transport af dit udstyr. Kufferter og bokse kan integreres i selve indretningen eller ved hjælp af originaltilbehør f.eks. kuffertfikseringen. I samabejde med flere førende værktøjsproducenter f.eks. Bosch og Förch, har vi udviklet specielle indsatse til L-BOXXen, som udstyr fra disse leveres i som standard.

Praktisk 4-hjulet Roller, hvor L-BOXXen kan klikkes på selve rammen. Kan ligeledes anvendes til transport af andre fabrikater. 

Luk

FORDELE

For sikker transport af stort gods og emner af ukurant størrelse tilbyder Sortimo mange forskellige fastsurringssystemer. Surringsskinner til vognbund og sidebeklædning - og mange varianter af surringsstropper og fittings. Spændestænger, der kan monteres både vandret og lodret i varerummet.

Kan naturligvis integreres i bilindretningerne Globelyst samt simpleco. Kan ligledes med fordel anvendes sammen med vores Express-hylder. Systemet, hvor hylderne kan vippes op og ned alt efter behov.

Luk

FORDELE

Alu-spændestangen, beklædt med kunstof, sikrer og beskytter lasten mod transportskader. Sortimo har et stort udbud af produkter for beskyttelse af gods, varer og værktøj

For montering af surringsskinner er vognbund og sidebeklædning påkrævet. Mindre emner og smådele integreres og sikres i bilindretningen Globelyst M og Globelyst C. 

Luk

FORDELE

Sortimo har det tilbehør, du har brug for, når du skal transportere farligt gods på en sikker måde. Det giver tryghed i hverdagen!

Sortimo tilbyder desuden et ventilationssystem, der kan anvendes til udluftning og ventilation afhængigt af, om der transporteres tunge eller lette gasser.

Luk

FORDELE

Alle vores bilindretninger er udviklet og forberedt for transport af værktøj. Alt fra specialholdere til klemlister og kroge - og naturligvis hele tilbehørsserien til Sortimo BOXX-program.

Det store program af tilbehørsprodukter til vores bokse og kufferter giver utallige kombinationsmuligheder for opdeling og opbevaring - alt efter ønsker og behov. Specialudviklede værktøjsholdere gør det let at organisere og beskytte dit udstyr.

Luk

FORDELE

Sortimo har udviklet tre forskellige typer af løsninger, der alle gør hverdagen på landevejen lettere:

 

CarMo, Autokontoret og Automanageren.

CarMo systemet er til dig, som gerne vil have optimal udbytte af pladsen i bagagerummet af din stationscar. CarMo bundpladen fastgøres i bilens originalbund og Sortimo L-BOXX klikkes i skinnerne på bundpladen. 

Sortimo Autokontor er den perfekte løsning for håndværkere og servicefolk. Praktisk skriveplade. Stort magasin. Smart dokumentholder til div. brochurer m.v.   

Sortimo Automanager der den elegante og komfortable løsning til konsulenten, som har behov for et mobilkontor, hvor der er mulighed for strømtilslutning.

Luk

FORDELE

Malere, montører af solcelleanlæg, tømrer og blikkenslagere har brug for pladsen på taget til de komponenter, der ikke kan være i varerummet.

Den praktiske rørholder er det perfekte supplement til TopSystem. Således kan lange emner transporteres tørt og sikkert. Enkel og let at betjene. Endeklappen kan låses. 

Luk